Vacatures Stichting

Functionele omschrijving van stichting bestuursleden.

Doel: beheer van de onroerende goederen van de Hedera groep, of te wel: de Helix, Bieslandsepad 19 te Delft.

Taken welke uitgevoerd moeten worden: in onderling overleg zal een taakverdeling gemaakt worden, er zijn wel 3 vaste functies t.w. voorzitter, secretaris en penningmeester.

Korte termijn werkzaamheden:

• Toezicht op het gebruik van het gebouw door eigen speltakken en de vaste huurders, tevens zal er op gezette tijden overleg zijn met de huurders.
  • Voorzieningen regelen zoals: zorgen dat er voldoende schoonmaak middelen en toilet papier ed. zijn.
  • Wekelijks de vuilnisbak buiten zetten.

Financiële werkzaamheden:

• Rekeningen versturen naar de huurders, voor zover nodig.
  • Rekeningen betalen van gemeente, nutsbedrijven, avalex,
  • Beheer van de bank rekeningen

Gebouw onderhoud:

• Regelmatig de klimop snoeien
  • Regelmatig houtwerk controleren
  • Telefoon en internet verbinding: bij storingen regelen dat het opgelost wordt.
  • Gedurende het jaar en vooral in het najaar meerder malen de dak hoeken schoonmaken van bladeren.
  • Lange termijn onderhoud inschatten
  • Opdrachten verstrekken voor werkzaamheden aan het gebouw door derden

Overige taken:

• Bestuursleden actueel houden bij de KvK
  • Verlichting en rookmelders controleren, herstellen
  • Afspraken maken voor brandblusser onderhoud
  • Afspraken maken voor het 2 jarig onderhoud aan de CV ketel
  • Sleutel beheer, voornamelijk van de voordeur, bewaren reserve sleutels van de binnen deuren

Enkele keren per jaar bestuur vergadering organiseren, ook is er 1 x per jaar overleg met het verenigingsbestuur, of te wel het bestuur van Scouting Hedera.

Ieder bestuurslid wordt door de groepsraad gekozen voor een periode van 3 jaar, daarna moet hij opnieuw gekozen worden als bestuurslid

Indien er vragen zijn over de functie, neem dan gerust contact op met het stichtingsbestuur via:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.